Stilla fredag.

Idag vilar jag kroppen, har inte sprungit en meter, inte gjort en enda chin-up. Istället  har jag suttit på en stol hela dagen och pratat idéer. Och ätit en sån här:

Bröd Och en sån här:

Saffran Annars är jag glad att kroppen, och framförallt foten, hittills orkat med veckans mil. Jag försöker vara försiktig med upptrappningen och när lusten att ösa på hejvilt kommer över mig, då tänker jag att jag ju är så himla ung, bara 37! Rena barnet i sammanhanget. Så jag måste ju vara rädd om min kropp som ska orka kuta många, många år framöver. En helt annan sak: funderar på om det är dags att ta in cyklarna. Vad tror ni?

Cykel Hej.

2 reaktioner på ”Stilla fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s