En julklapp till mig själv. Och häng på Bosön!

Tisdag På lunchen drog jag in till city. Åt mat på Hurry Curry och köpte en julklapp till mig själv. Ett par hörlurar som jag kan ha när jag kutar och är sugen på musik. Ja, i och med att jag inte längre kan ha mina smålurar pga mitt nya hål i örat – som jag för övrigt är oerhört nöjd med! Blev såna här som halva Stockholm går runt med: Urban Ears Plattan (efter Sergels Torg, ”Plattan”, i Stockholm). Köpte ett par grå.

Tisdag Sen på kvällen hann jag med ett andra pass för dagen. Tog bilen till Bosön.

Tisdag Värmde upp. Känns lyxigt att få ha korta shorts, linne och mina älskade Adios på fötterna.

Tisdag Sen sprang jag 3×3 km. Höll 4:08-tempo på första tre, 4:06 på andra tre och 4:17 på sista tre. 2 minuter vila mellan varje. Känner att det är lite ansträngande för foten att springa inomhus med tanke på den ganska ordentliga lutningen på banans kortsidor. Så foten krävde att jag saktade ner tempot på sista tre. Och jag lydde. Så länge jag kan kuta gör jag allt för den. Kändes som ett bra pass hur som helst. Aningen kärvt att ligga och mata så många varv på bana. Totalt blev det alltså 45 stycken. Tur man gillar det.

Tisdag Efter löpningen blev det 2×12 på Brutalbänken. Jag börjar känna mig någorlunda bekväm med att ta mig upp och ner på bänken på egen hand, men idag när jag var klar med andra setet så fastnade liksom foten. Hallå? Som tur var fanns det en kille i närheten som kunde hjälpa mig att lossa den. Trist om man var helt ensam i hallen och fastnade – och stod där på händer med benen fast i bänken. Mycket trist. Körde även en liten serie chins. Ser jag en chin-ups-stång kan jag inte hålla mig. Sen lite benstyrka i gymmet men det var knappt att det räknades. Hej!

6 reaktioner på ”En julklapp till mig själv. Och häng på Bosön!

  1. Du är så otroligt duktig och disciplinerad! Och cool! Tack vare dig tror jag att jag kanske anmäler mig till Paris maraton i april, fast det är lite tidigt på säsongen. Men din träningsdisciplin inspirerar så pass att jag tänker att jag också kan 🙂 Ta åt dig!

    1. Du ska veta hur otroligt glad jag blir av det du skriver! Såklart du ska springa Paris! Såklart du kan! Jag skulle gärna gjort det själv om jag kunde lita till 100% på min vänsterfot. Kämpa på med träningen! Och hälsa hundar och katter!

  2. Måste kännas bra att kunna springa på ”barmark”.
    Just nu ute är det moddigt och dant. Vädret är inte heller att hurra för med snöfall och blåst. Så nära att dagens runda ställdes in men så tänkte jag: hur skulle Tove gjort? Hon skulle sprungit! Så det var bara att ge mig ut 🙂

    1. Haha, åh så bra! Bor man i Sverige kan man ju inte låta lite snö hindra en. Eller så måste man flytta, tänker jag… Bra jobbat Karin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s