Intervaller på Bosön!

Vaknade bredvid Uma. Hon var jättepigg, jag var jättetrött. Men jag gick upp och insåg att klockan ändå var så mycket som 07.30. Drog på mig löparkläder och packade ner det sista i ryggsäcken eftersom jag skulle bege mig till Bosön. Ut till den klara himlen, och månen som fortfarande syntes.

Lördag 2,5 km uppvärmning till Bosön.

Lördag Älskar att Bosön öppnar så tidigt som 08.00. Bytte om till min outfit som jag köpte i Berlin efter marathonet.

Berlin Det var basketträning inne i stora hallen och jag fick sån lust att vara med. På löparbanorna var det tomt. Men så var jag tidig också.

LördagLördag Jag var uppvärmd så jag körde genast igång. På schemat stod 1 km-intervaller. Inte i alltför snabb fart, hade det gått lättare att springa ute så hade jag egentligen tänkt att köra ett tempopass. Och som jag tjatar om non stop så är jag ju rädd att pressa foten alltför hårt. Sprang på, så skönt att ha banorna för sig själv. Dock gäller det att ha full koncentration när man kör så pass många varv, annars tappar man lätt bort sig. Sprang totalt 8×1 km. Efter det 3 km nedjogg.

Därefter: Brutalbänken! Jag älskar den. 4×15.

Lördag Och så chins. 15+12+12. Sen längtade jag hem till familjen och var hungrig (hade ju inte käkat frukost) så jag drog på mig vinterstassen och sprang 2,5 km hem i den fantastiska vintern. Totalt 16 km.

LördagLördag Skyndade mig att göra frukost till kroppen. Massa blåbär i gröten.

Lördag Nu blir det dusch och solig lördag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s