Från slott till radhus.

Vi har haft en liten tradition de senaste åren. Det är att på hösten åka till Häringe Slott och dricka te och kalasa på alla tänkbara former av scones, kakor och små eleganta trekantiga mackor tillsammans med hela stora familjen. Entrén till slottsägorna är mycket värdig:

 Jag hittade en slottskatt.

 Förutom att dricka te, äta scones och kakor kan man spatsera runt och låtsas att man bor där.

 Och sen kan man åka hem till sitt radhus igen och tänka att det ju ändå är skönt att man inte behöver någon trädgårdsmästare och husa. När vi kom hem så bytte jag och Febe om.

 Vi joggade ner till Grönsta och sprang 1,7-kilometersslingan. Febe tyckte det var lite läskigt i mörkret men jag påminde henne om att hon har en chin-ups-morsa som kan tjonga till ordentligt om det behövs.

 Bra små samtal i mörkret.

 Sprang hem med Febe och sen gav jag mig ut på fyra små till kilometer. Det var sån känsla i kvällen!

 Hem till hårtvätt, rosa balsam och min nya regnrock som jag är så nöjd med.

 Tralala, vi får hoppas på mycket regn framöver.

6 reaktioner på ”Från slott till radhus.

  1. Aha, du har också varit framme! Jag fick köpa en large för de andra storlekarna var slut. Men det gör inget, regnrockar ska vara alldeles för stora om du frågar mig. Vi ses under luvorna!

 1. Den regnrocken påminner mig om utflykt i skolan.
  Det är nåt med storleken och materialet 🙂

 2. Häftigt med Häringe slott. Sökte på Internet och hittade namnet Bååt som jag känner igen från min fars släktforskning. Kanske körde de 200m-intervaller där på 1500-talet?! För övrigt anser jag att Febe borde springa Stockholm Marathon nästa år, steget från 1,7 till 42 km är inte stort, inte stort alls inte 😉

  1. Aha, intressant! Får surfa på namnet Bååt.
   Det fanns otroligt bra möjligheter till bra intervallpass på Häringe, den där raka allén fram… suck, så skulle man ha det.
   Febe får vänta lite till med Marathon. Ett år eller så. Haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s