Den gloende bollen.

 En bra grej med en sån här stor gymboll är att den inte går att gömma någonstans, den är helt enkelt för stor. Därmed gör den sig påmind hela tiden, ifall man nu skulle glömma bort att köra sin magstyrka. Jag hade glömt det lite här ikväll. Men så låg den där bakom sängen och glodde på mig som ett stort svart öga, så nu gjorde jag i alla fall samma magövningar som jag körde igår. Nu får jag lägga en svart filt över bollen, sådär som man gör med fåglar för de ska fatta att det är natt. Sov gott.

2 reaktioner på ”Den gloende bollen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s