Mellanolikagrejerstyrka.

Det här med styrketräning. Jag planerar aldrig när jag ska göra det och just därför lyckas jag få till det ganska ofta. Och då snackar vi alltså hemmastyrka. Det bästa är nämligen när man plötsligt ser en lucka som man kan fylla med lite styrka, t ex när man tvättat håret på barnen och de vill bada vidare en stund. Det är då man ska dra fram bollen och mattan. Det gjorde jag ikväll. Körde bland annat dessa övningar:

 Sen finns det ju tyngre styrketräning på gym. Sånt som jag skaffat kort på Bosön för att göra. Det är jag inte lika bra på. När man kan välja mellan att springa och styrketräna på ett svettigt gym, ja då blir det som det blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s