Berlin Marathon 2013!

 Jaa! Berlin Marathon 2013 är bokat! Bokningen öppnade kl 12.00 idag och 12.02 hade jag säkrat min startplats. Danke schön. Tyvärr är läget som så att jag kommer inte springa New York Marathon 2012. Nu är det definitivt bestämt. Min fot pallar det inte och även om jag kanske, kanske hade kunnat plåga den genom loppet så är jag inte en sån person som vill springa bara för att. Jag vill springa bra, känna mig frisk och förberedd, och jag har ju inte fått träna på ett tag. Många frågar om det inte är fruktansvärt att jag har chansen att springa NY men inte kan ta den. Svaret är nej. Det är såklart jättetråkigt men mitt fokus har flyttats från loppet till att rent allmänt kunna springa bra igen. Och mitt stora mål för hösten var just Berlin, det var det som jag bestämde mig för att satsa på långt innan NY ens dök upp. Och som jag sagt förr, jag är så lycklig och tacksam över att det blev ett sånt fruktansvärt roligt lopp där jag, trots ont i foten, lyckades springa på en bra tid. New York finns kvar. Nu är min förhoppning att få igång foten inom en snar framtid för att kunna springa Stockholm Marathon och sen Berlin igen. Jag är lyckligast i världen om jag får till det. Das war es.

19 reaktioner på ”Berlin Marathon 2013!

 1. Låter klokt. Men vilken otroligt cool bild! Hade du riggat den där tummen i förväg? Printa och rama in!

  1. Haha, nä den är inte riggad. Jag såg stora kameror när jag kutade på att ställe. Tänkte att nu får jag försöka se lite tuff lite, därav V-tecknet…

 2. Det var nog ett klokt beslut! För att hålla länge så gäller det att inte utmana ödet 🙂 Om du fortsätter i denna utvecklingstakt så blir det nog en topp-10 placering på SM 🙂

  1. Åh sicken dröm…min fot, ber till gudarna att den ska bli bra snart…Så ofantligt trist att inte få kuta!

   1. Jag hade ju tänkt det, men tji fick jag. Nu håller jag tummarna för att många som paxade en plats inte betalar i tid så att de släpper fler platser i november. Då ska jag fan hänga på låset!

 3. Jäkla SNYGG bild! Snygga muskler! 🙂 Bra beslut, du ska ju hålla i flera år.

  1. Haha! Tack snälla du. Och ja, ibland får man försöka vara klok även om det är trist. Som du säger, man vill hålla länge!

  1. Tack Staffan! Ja jag känner mig rätt klok. Men trist är det. Som tur är kan jag leva på känslan från Berlin och då känns det inte lika farligt…Får ta NY ett annat år!

 4. Tråkigt med foten, men grattis till startplatsen Sprang min första mara i Amsterdam i söndags och har fastnat helt. ”Syns” i Berlin.

 5. Stjärnor, V-tecknet, Berlin Marathon och Tove på samma bild. Vilket grymt pepp, grattis! Förstora och rama in och sätt den i blickhöjd framför cykeln…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s