Tröööööskel! Aaaaaj.

Var tvungen att känna på lite tempo idag då jag tycker det kändes lite väl segt i helgen. Och så kan vi ju inte ha det. Bestämde mig för att köra ett hederligt tröskelpass på lunchen. Just tröskelpassen fick jag tyvärr ligga lågt med sista tiden inför Berlin för jag fick rejält ont i foten av dessa. Jag kommer ju liksom upp mer än vanligt på framfoten när jag kutar riktigt fort och då spänner det och sliter. Samma sak med backträningen.

Hur som, idag var det dags att testa både form och fot. 2 km uppjogg, förbi Karlbergs Slott och över till Kungsholms Strand.

 Där satte jag full fart. Kändes till min stora glädje bra, kände mig äntligen snabb! Flåsandes och frustandes spurtade jag förbi alla lunchjoggare och hundrastare. Vände tillbaka halvvägs och passerade alla ännu en gång, ännu mer flåsandes. Hela tiden på mjölksyretröskeln, och hela tiden bittert medveten om foten. Piip, 20 minuter, klar!

Ja, tempot finns där vilket var skönt och bra för självförtroendet. Men foten. Ojoj, stackars stackars foten. Jag hade glömt hur illa den gillar dessa pass – hur mycket jag än gillar dem. Haltjoggade tillbaka till kontoret. Rejält ont men ändå… lite nöjd. Dock ska jag inte ösa på med dessa pass om jag ska komma iväg till New York och fixa en bra tid, det är ett som är säkert. Förlåt foten men jag var tvungen, en gång. Så. Nu pratar vi inte mer om det.

 Lite NY-känsla på den här bilden eller hur? Ja om man bortser från Volvon.

5 reaktioner på ”Tröööööskel! Aaaaaj.

  1. En liten fråga som kanske verkar löjlig… Men springer du i bomullstishor? Tycker du det funkar bra? Trodde det var näst intill ”förbjudet” för seriösa löpare. Jag vågar aldrig ge mig ut i något annat än funtionstoppar.

    1. Det är klart om jag ska springa tre mil så kör jag också mer ”riktiga” sporttröjor men ska man bara springa tio km så spelar det ju inte så stor roll vad man har på sig. Funktionshetsen är lite överdriven kan jag tycka. Jag kör på det jag gillar!

      1. På samma tema: jag gillar bomullstishor oavsett aktivitet – var shoppar du Nike-tröjorna som har lite retrokänsla?

      2. Kolla in sneakersnstuff.se som ibland har bra grejer och sen stora Adidasbutiken i Stockholm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s