Berlin Marathon: 3:00:09!

 Då var det sprunget och klart! Sluttiden blev 3:00:09 och jag kom på 46:e plats av alla kvinnor och tredje bästa svenska tjej. JAG ÄR NÖJD! Trots de nesliga nio sekunderna. Lite extra nesligt är det för min klocka visade fel och jag trodde de sista 6 kilometrarna att jag skulle komma in på 2:58. Om jag bara vetat… då hade jag ju pinnat på lite till. Men hörrni, egentligen, vilken skit det är med allt detta sub hit och dit. Jag var frisk. Jag stod på startlinjen. Jag slog mitt personbästa med 14 minuter. Då ska man vara glad och inte gnälla. Jag ska skriva mer senare ikväll om det hela. Men nu, nu ska jag ta en dusch och sen gå ut i solen och dricka segeröl med Olle. Och: tack för allt pepp och fina ord! Jag tänkte på er när jag sprang!

75 reaktioner på ”Berlin Marathon: 3:00:09!

 1. WOW WOW WOW!! Gryyyyyyymt! Den svenska dameliten i marathon får se upp för dig framöver.

 2. GRATTIS GRATTIS du är helt ENORM !!!!!!! whowwwwwwwwww
  VIlken TJEJ – vi svenska tjejer är STOLTA – det är KRUT i tjejer från Svedala hipp hipp hurra.
  Jogga 14 km idag till att vara med dig en stund!
  KRAMAR

 3. ASBRA!!! Du är ju så himla grym, vilken inspirationskälla! Hoppas ölen smakar riktigt riktigt underbart 🙂 Segerkram till dig.

 4. Way to go!! Jag sa ju tre timmar, vad är väl 9 sekunder hit eller dit.
  Stort Grattis!

 5. Inte för att jag är speciellt förvånad efter de passen du radat upp men grymt presterat!! Stort grattis, tredje bästa svenska tjej…låt det sjunka in lite….fantastiskt bra!!!

  1. Tack så mycket Caroline! Ja nu skiter jag i de nio sekunderna, trodde innan att jag kanske skulle springa på 3 timmar och fem minuter om jag hade en bra dag. Så de där nio sekunderna kan jag leva med.

 6. …nästan så jag får en klump i halsen…jo det är sant, jag är rörd (måste vara åldern) !!!! Jeeeezuzzz vad bra!!!! Jag tar av mig hatten (bildligt ;)) för Dig och HURRAR och KLAPPAR HÄNDERNA!!!! 🙂 🙂

 7. Alltså, vilken tid! Vilken prestation! Skit i sekundrar på fel sida, du är min inspirationskälla och idol! Någon gång i livet vill jag också! Stort stort grattis!!

  1. Åh så fint sat Andréa! Tack. Du bara måste springa Berlin Marathon någon gång, grymmaste staden och bästa publiken!

 8. Grattttttis!!!! Du är så fantastiskt duktig, njut nu så får vi höra mer sen, kram 🙂

 9. Du är GRYM! Riktigt bra presterat. Tack för att du fortsätter att inspirera.

 10. Stort grattis till ännu ett kanonlopp! Hoppas att du firar och NJUTER av detta ordentligt.

 11. GRATTIS!!! Är så grymt impad!! Är en fröjd att följa din blogg och din framfart över världens marathonarenor och lilla Lidingö

 12. Wow vilken tid! Du ser ju ut som en rockstar på bilden också! Snygg! STORT GRATTIS!

  1. Åh det där var ju trevligt att höra! Jag önskar ju egentligen att jag var en rockstjärna…haha. Tack!

 13. Otroligt bra! Men så seriöst som du tränat så är jag egentligen inte förvånad.
  Njut av detta länge nu.

 14. GRATTIS!!!!! Du är fantastisk! Är så glad att jag har hittat din blogg, du sprider sådan löparglädje!

 15. WOW som i ..Wilken… Onderbar.. Wrestation [nej, jag arbetar inte som copywriter ifall det är någon som undrar]. Vilken tid! Inte ens om jag fått delta med min förvirrade Vespa.

 16. Herregud vilken insats, STOOORT GRATTIS! Vet du om att Charlotte Karlsson som tog SM.guld på marathon i år sprang på 2.50, och året innan dess sprang hon på strax under 3 timmar. Du skulle med andra ord kunna ta sms-guld på marathon fatta detta. Och du är ändå tio år äldre än henne och trebarnsmamma. En helt ofattbar prestation! 🙂

  1. Oj! Tack Sofia! Hmm, jag kutar på – får se hur långt det räcker. Men Sthlm är lite tuffare, fast jag hoppas kunna ge järnet på den nästa år igen.

 17. Stort Grattis, vilken kanontid, så snabb. Du slog min kompis med knappt en minut:-)
  Jag sprang 1 SEKUND sämre än mitt pers….ha ha, alla tror att man är bitter för det,
  jag har förklarat att jag kände mig trött redan från start, var liksom aldrig pigg i benen.
  De som inte sprungit ett marathon kan ändå inte riktigt förstå det, alltså 1 sekund….
  Jag var överlycklig att ens kunna vara så nära pers när jag inte ens känner mig pigg den första halvan.
  Vart förkyld dagen efter så säkert var det nåt skit i kroppen redan under loppet.
  Nu ska jag bli frisk sen är det nya mål, Barcelona nästa och sen Stockholm som är höjdpunkten!
  Otroligt imponerad av din tid, skulle gärna läsa mer om ditt träningsupplägg.

  1. Hej Kix! Grattis, varje sekund räknas! Vad kul med Barcelona. Lycka till på vägen dit och sen ses vi på Stockholm Marathon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s