Nytt i naturen.

Sov så bra och vaknade helt utvilad. Skönt efter en hetsig vecka. Blev en morgonjogg till Lidingöloppets start och därefter första milen. Kroppen kändes tung men ändå skönt att jogga ur sig lite seghet. Såg tre nya saker jag inte sett förut:

1. Någon som tältade precis bredvid spåret. Jag förvånas ofta av folks val av tältningsplats. Många verkar tycka det är hur schysst som helst att sova precis bredvid en väg eller, som här, mitt bara på en äng. Kanske hade de satt upp tältet i mörkret kvällen innan och trott att de hittat en mysig liten sagoglänta, men när de drog upp blixtlåset till tältet på morgonen därpå istället fick se  ett lämmeltåg av hurtiga morgonjoggare?

2. En bajamaja precis innan Lidingöloppet tar in vid Kottlasjön. Verkar som de börjar förbereda så smått för Lidingöloppet.

3. Det här motionsredskapet nära Breviksbadet. De finns en hel del såna här utegymaktiga saker utplacerade där i skogen men jag tror just denna apparat är förhållandevis ny. Det är dock inte helt givet hur den här manicken ska användas, om ni frågar mig.

4. Denna skalle! Det kan hända att den hängt där i evigheter och jag bara missat den. Vad är det för djur, någon som vet? Grävling?

Ja, det var nyheterna från skogen. Totalt 12 km. Sen stretchade jag, joggade hem och åt gottemajafrukost.

2 reaktioner på ”Nytt i naturen.

  1. Haha, det där tältet har stått där i någon månad nu. Vettefan vad det rör sig om. Och bajjamajjan har stått där sedan Lidingö Ultra tror jag. Ibland ser man någon farbror som står och svingar med benen i den där mojängen vid Breviksbadet, och dödskallen ser ut som en Ridley Scott-Alien. Såna vill man INTE stöta på när man springer.

    1. Aha! Men vasjutton, jag måste kika in i tältet nästa gång. Haha, jag har också sett diverse tanter och farbröder stå och dra i de här apparaterna. Och unga människor! Och då undrar jag alltid varför man inte bara går/springer istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s