Onsdag fm: Jogg att minnas.

 

Idag var det sega ben på morgonjoggen. Vet inte vad det är med just onsdagar men ofta känner jag mig trött då, i alla fall nu i sommar då jag kört mina dubbelpass. Kan i för sig bero på att jag igår körde tröskelpass och ett distanspass i ganska snabb tempo. Men det spelade inte så stor roll för idag ville jag mest pränta in alla lukter, stigar, vägar, ängar, åkrar, får, kossor, hus, blommor, kaniner, stenar, raukar och vindar innan vi åker hem. Gjorde mitt bästa för att lagra minnena under 10 lugna kilometer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s