Sunday am: Testtur.

Vaknade till en klarblå himmel – kunde det vara så att jag mådde bra? Ruskade på huvudet, svalde. Ingenting. Klev upp ur sängen och hoppade lite på stället. Nä. Ingen huvudvärk! Frisk! Drog på mig springkläderna och gav mig ut. Sprang längs havet i lugnt 5:00-tempo. Det var så vackert. Hörde musik på avstånd igår natt när jag skulle somna och nu insåg jag varifrån det kom: nära stranden satt ett gäng ungdomar som uppenbarligen varit uppe hela natten. De hade ett partytält och bilar stod parkerade runtom, musik på full volym. Kände mig oerhört hälsosam när jag sprang förbi, haha. Det var så jäklans vackert ute. Tänkte att vissa ställen här på Sudret nästan ser ut som savannen i Afrika (så som jag inbillar mig att det ser ut). Det passar ju mig, Stäppvargen. 10 lugna km blev det. Visst känns det lite i kroppen när man varit sjuk men i övrigt kändes det bra. Äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s