Förkylningsdags.

Jag har inte varit sjuk på jättelänge och jag tackar fortfarande högre makter för att jag inte låg nerbäddad på Stockholm Marathon. Så nu är det min tur och det känns faktiskt ganska rättvist. Förkylningen som började i näsan är fortfarande bara där men jag känner i kroppen att jag borde vila, och det tyckte Pekka också. Så idag och imorgon blir det vila och så hoppas jag att jag mår bättre sen och kan kuta vidare. Idag blir det istället Sjöräddningens dag i hamnen, nagellacksmålande och sommargos med diverse barn och katter. Och NYCM – i mina tankar.

4 reaktioner på ”Förkylningsdags.

  1. Hoppas du blir frisk och pigg som en nötkärna snart!! Och gud så roligt att du ska springa i New York, jag ser så mycket fram emot att följa dig på vägen dit. Det kommer att gå så himla bra!! Ha det så gott, hälsar hon som inte har orkat göra en chin med raka armar ännu:(

    1. Kämpa på Linda! Du fixar det snart! Bra tips när det är svårt i början är att göra negativa chins. Du kliver upp på en stol och istället för att dra dig upp så håller du emot på vägen ner. Ge inte upp! Och är det för svårt med raka armar så kör med böjda, det är också superbra såklart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s