Guldstyrka.

Idag vila från löpningen, det kan benen behöva. Istället blev det sol, bad, cykelutflykt, ruinbesök och wienerbröd. Och lite styrka i världens stelaste guldlinne, det är som en guldrustning. Vanliga programmet med fokus på magen. Tänk att det känns så självklart att man kan träna utomhus, om några månader ligger man där i mörkret i vardagsrummet igen.

Obs! Jag har inte samma jeansshorts på mig varje dag.

Jo, den här bilden tog jag häromkvällen när jag åkte för att posta ett inlägg eftersom internet inte funkar där vi bor. Jag har efter mycket testande hittat stället där nätet precis börjar funka för mig och jag kan ladda upp bilder – och det är exakt här. Vid ett litet vattenpumpställe längs vägen. Här sitter jag i bilen och gör mina inlägg. Det bor några här tvärs över vägen och de måste ju undra vad sjutton jag håller på med för skum verksamhet eftersom jag alltid kommer ensam i bil, aldrig kliver ur för att hämta vatten, sitter med en dator i knät och sen bara vänder och kör tillbaka där jag kom från.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s