Sista Lidingölöpningen.

Blev ett litet minilöppass nu på kvällen, sista innan det är dags att åka till Gotland imorgon bitti. 5 km för att skola in mina Kinvara efter problemen med knät. Tog det väldigt lugnt och tyckte det kändes bra. Men jag har en känsla av att de har att göra med knäproblemen så jag kommer ta det oerhört lugnt med tunnare skor framöver. Fast jag kommer nog ändå släpa med mig alla fem par löpardojor till Gotland. Men vet aldrig.

Åh vilka fina blommor. Bäst att lukta medan tid är.

Åh vilken fin bil. Den hade jag velat åka till Gotland med. Och jo alla ni som är här, jag hoppas att jag hittar lite täckning på Gotland och kan fortsätta blogga. Jag får springa tills jag hittar täckning helt enkelt. Hörs snart igen!

6 reaktioner på ”Sista Lidingölöpningen.

  1. Välkommen till Gotland! Jag är också anmäld till Visby halvmarathon. Har dock aldrig sprungit en sådan lång distans (Lidingöloppen 15 är mitt längsta) så jag kanske backar om det blir 28 grader och stekande sol… Vi ses (kanske)!

    1. Åh tackar, ska bli så otroligt härligt med Gotland (även om jag önskar det var liiite mer kuperat). Ja kul, då kanske vi ses på halvmaran, lite orolig över mitt knä men om det inte krånglar så kör jag. Vi ses!

  2. Tunna skor och hälisättning är aldrig en bra kombination. Om du inte går över till framfotalöpning är det tyvärr tjockskor som gäller.

    1. Jo så sant. Man jag springer mer och mer på framfoten. Tror jag. Ska kolla upp det där på Bosön du tipsade om, vad hette det nu igen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s