Lufsdistans.

Var hos Pekka igår och pratade lite om träningen framåt. Och så kollade han och klämde på mitt knä. Verkar vara en liten inflammation. Fick order om att ta det lugnt ett par, tre dagar dvs inga hårda kvalitetspass men helt ok att lufsa runt lite. Så imorse gick jag upp, fixade utflyktsmatsäck till alla barn och sedan lufsade jag iväg till jobbet. Lufs och lufs, snarare var det väl ett ganska normalt lätt distanspass, om än lite långsammare. En väldigt fin morgon och den där härliga känslan av tom sommarstad börjar dyka upp. Finns inget bättre än när alla är på landet och man känner sig som kung över stan och man nästan kan springa hur som helst över gatorna för att bilarna har försvunnit.

Köpte kaffe på Kura när jag kom fram. Här fixar man det för sig.

Och sen: yoghurt med färska jordgubbar. Det blir en bra dag det här! Halleluja!

4 reaktioner på ”Lufsdistans.

    1. Hej Mikaela!
      Jag har funderat på att gå med i en klubb men grejen är att jag gillar så mycket att springa själv, att det liksom är min egen grej. Men vem vet, kanske någon gång!
      Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s