Kransar och pilatesboll.

Kan inte minnas när jag sist vaknade på Midsommarafton och det var fint väder ute. Så bra för då kan man göra lite bollövningar utomhus. En massa mage och en del rygg blev det idag. Bland annat övningen ovan där man först är utsträckt och sedan drar in bollen mot magen, sedan sträcker ut sig igen och avrundar med en armhävning. Och så där håller man på ett tag. Allt ackompanjerat av kranstillverkning med barnens farmor och farfar. Har kommit på att det bästa sättet att få sina styrekträningsövningar gjorda är att bara köpa på mitt i vardagen när man har några minuter över. Inte hålla på att planera exakt när det ska ske utan bara göra. När som helst. Var som helst.

4 reaktioner på ”Kransar och pilatesboll.

  1. Jag är helt såld på hemmaträning – det har aldrig varit roligare att träna än nu. Tio år på SATS, tänk om jag vetat hur härligt det är att träna utomhus, vad mycket pengar jag kunde ha lagt på annat! Som på en pilatesboll till exempel, ser jäkligt roligt ut. Men var förvarar du den? Är den liksom free flowing i huset?

    1. Ja tanken på att gå till SATS och trängas om svettiga apparater känns oerhört främmande måste jag säga. Jag gillar att man bara kan köra lite när man har en stund över. Ja du bollen, den lever sitt egna liv här hemma, dyker plötsligt upp på toaletten, köket, garaget…

      1. Hm. Jag har en massa träningsjox som jag föser ihop efter varje pass, men grejerna kommer aldrig längre än till vardagsrummet. Där står de sen och ser fula ut tills jag ska använda dem nästa gång. Vad är då en extra grej i sammanhanget – så som en pilatesboll? Ett eget rum för grejerna vore härligt, men det lär få vänta sisådär tio år…

      2. Jag vet, var ska man förvara alla pryttlar? Jag tänker dock för egen del att vi snart är helt klara med en massa bebisprylar och då ska jag rensa bort allt sånt och skapa en enorm garderob där jag ska ha alla hoprep, mattor etc.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s