På svensk mark.

Har man nya skor så har man. Då måste man ut och testa dem. Insåg också när jag sprang ner mot Grönsta att det här är en av årets ljusaste dagar för visst är det så att det efter midsommar sakta går mot mörkare tider igen? Dvs lika bra att passa på.

Sprang bara en kortis på 5 km. Nere vid Grönsta var två luftballonger på väg att ge sig av upp i himlen, såg ut som två goda karameller. Med detta i bakgrunden sprang jag några stegringslopp, körde löpskolning och hoppade några små spänsthopp. Sen full fart hem för att krama barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s