Franska backintervaller? Mais oui!

Vi började dagen med frukost i fransk stil. Satt på ett litet café mitt emellan två vägar och myste. Lustigt hur man älskar att sitta bland trafik på det viset när man är utomlands, åh vad utomlands det känns. Inget man precis skulle föredra hemma i Sverige t ex mitt på Sveavägen. Hur som, efter det tog vi bussen in till Cannes och tittade på en massa bra reklam. Åt lunch och tittade på ännu mer reklam. Tillbaka i huset på seneftermiddagen så var det dags för löpning (medan de andra slappade med en öl i skuggan). Nu jäklar var det hög tid att ta sig an de fantastiska backarna. Sprang först ner mot havet och körde 6 km uppvärmning i 4,50-fart. Sen blev det intervaller hela vägen tillbaka, rakt uppåt. Ni skulle se de här backarna, som en dröm för oss löpare! Såhär var upplägget: springa 30 sek , ruscha 10 sek, springa 30 sek, ruscha 10 sek osv osv osv osv. Så höll jag på tills jag var hemma igen. Herrejesus, mycket bra för benen! Nu behöver jag också en öl.

2 reaktioner på ”Franska backintervaller? Mais oui!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s