Fredagsfart!

Fredag! Min tur att hämta på dagis. Hade ingen bil och bestämde mig för att kuta hem istället för att gå ner i t-banan. Det går faktiskt fortare! Och typ lika fort som att köra bil. Bytte om och sprang hemåt, var lite sen så det var bara att pinna på. Kom på att det borde finnas små pekfingerringklockor för löpare för ibland blir man tokig när man ska försöka passera folk – särskilt när man har bråttom till dagis! Och dessutom vill hålla en bra kilometertid. Hallå, jag försöker utföra ett snabbdistanspass här! Gjorde några stegringslopp längs Husarviken men kändes lite segt med dator och allt på ryggen. Dessutom trött i kroppen, behöver en rejäl natts sömn.

Hann i tid! Sen kilade vi hemåt och jag drack en islatte. Jag blir så nöjd med mig själv när jag kommer ihåg islatten, det har ibland gått hela somrar utan att jag kommit att tänka på denna utmärkta dryck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s