En dimmig onsdagsmorgon.

Många morgonpass denna vecka. Vaknade upp till finaste dimman. Älskar att springa över broar när det är dimmigt, man ser inte slutet utan det känns som man springer in i någon slags oändlighet.

Jag är nästan som en robot på morgonen, springer oftast exakt samma väg. Idag tog jag en lite annorlunda tur och tog en sväng genom Vasaparken på slutet. Där hittade jag en fin liten terrass med utsikt mot Torsgatan. Så fin att jag nästan undrade…får jag vara här? Perfekt för armhävningar och hopp!

Skorna! De var jättesköna.

Sen dusch och kaffe. Samtidigt.

2 reaktioner på ”En dimmig onsdagsmorgon.

  1. Hej! ser att du kör så det ryker, kul! och tack för bra inspirerande läsning också 🙂 jag har kinvara, älskar dem, väger inget och en mara klara dem bra, tips – om någon du känner bor eller åker till USA, köp dem där, halva priset.
    / Enis

    1. Enis! Åh då måste jag skaffa ett par Kinvara också…börjar bli många skor nu, man har ju inga pengar kvar till ”riktiga” skor… Körde du maran i dina Kinvara eller andra? Har du testat Lunaride? Jag tyckte det var så himlans sköna. Hoppas du och benen mår bra efter maran!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s