Stckholm Marathon! 3:14:08!

Åh jag är så glad! Trött men glad. Tack alla fina ni som hurrade på mig längs vägen, ni ska veta vilket troligt pepp det var, gav värsta energin! Nu ska jag duscha och sen fira med middag i stan. Men om jag orkar, och det gör jag nog absolut, så kommer det en utförligare rapport om loppet senare. Stay tuned!

23 reaktioner på ”Stckholm Marathon! 3:14:08!

  1. Grattis! Har följt din blogg ett tag och du ger härlig inspiration till löpning. Grymt kört. Det var tufft idag!

    1. Li! Tusen tack! Ja det var allt lite tufft där men jag tänkte att jag är i alla fall frisk och kan springa. MIn mardröm var att bli sjuk till maradagen…

  2. Yes, där satt den Tove! Stort grattis till en väldigt fin prestation:) Ser fram emot storyn!!

  3. Du är grym, shit vilket pannben du måste ha! Imponerad. Själv siktade jag på 4 men det blev 4,04 och är nöjd med maradebuten. Nu laddar jag om för Berlin maran och inspireras av din prestation – då ska jag ta 3.45. Berlin är ju en snabbare bana säger-dom-som-vet… Än en gång grattis!

    1. Snyggt Ullis! Mycket bra! Jag tror kanske man hade haft 2-3 minuter bättre tid om vädret varit lite bättre… yes, nu blir det fler maror för oss!

  4. Jösses vilken tid! Och i det vidriga vädret dessutom, riktigt imponerande! Stort grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s