Fredagstankar.

Sista lilla morgonpasset innan premiärmaran. Dels för att känna springet i benen men jag ville också få in känslan för vädret. Det är fasiken rätt trist med det här regnet och kylan. Man ska ju ändå kuta rätt långt. Och man kan inte låta bli att angsta lite angående sin klädsel. Men egentligen skitsamma, jag kommer ändå köra i shorts och linne. Mindre kläder som kan bli blöta, kalla och tunga, tänker jag. Sådär gick tankarna och när jag och White Stripes hunnit två km så kände jag plötsligt en slags kraft i vädret. Det är ju bara lite regn! Det är ju samma för alla som springer! Dessutom är det tufft och hårt att springa i hällregn! Och så kom jag att tänka på när jag sprang i vintras, det kan man kalla väder. När det var -20 grader där en vecka och håret liksom blev till spaghetti:

Så nu lägger jag ner alla tankarna på vädret. Det blir bra vare sig det regnar eller är sol. 42 km är lika långt oavsett (men snälla, hård vind kan vi väl slippa?).

Sen hem till frukost. Som ni ser behöver vi köpa ny ost.

10 reaktioner på ”Fredagstankar.

  1. Abhyasa! För svårt ord för att lägga på minnet till imorgon men tar med mig andemeningen… Tack Eva!

 1. haha, skrattar lite åt osten, känner igen det! jag har nu varit och hämtat min nummerlapp och det känns pirr i luften borta vid stadion. Oroade mig också över väder och kläder men kände när jag var där att detta är ganska coolt ändå. Vi lär ju bli varma. tack för kanonblogg! lycka till!

  1. Precis, vi springer fortare för att hålla oss varma. Vi får vara glada över att vi är friska och KAN springa!

 2. Läser din blogg och blir sååå inspirerad! Är själv på halvmara stadiet, men börjar känna att det skulle vara kul att klara ett maraton! Önskar dig all lycka i morgon!!!

  1. Camilla, men så roligt att höra att du gillar bloggen! Tack snälla för pepp! Nästa år är det du som springer marathon och hör sen!

 3. Skönt att det löste sig med klockan! Jag tänker också trotsa regnet och springa i mina korta tights och linne. I em kompletterade jag med att köpa svarta sopsäckar, trädgårdshandskar på Clas Ohlsons och ett vattentätt sportarmband. So, bring it on!/Ullis

  1. Då är vi två! Bra! Jag har också fixat sopsäck, får se om jag drar på mig den vid starten men den kändes rätt varm faktiskt. Trädgårdshandskar, bra där! Kanske är värsta grejen, alla börjar skaffa det… Hur som, vi ses kanske imorgon! Lycka till!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s