Carpe kvällen!

Hade tänkt ta helvila från löpningen idag. Men det kliade en aning i benen och när klockan var 21.20 så kände jag att nä, den här kvällen kan inte gå till spillo, det är för vackert ute! Snabbt byta om och sedan 6 lugna km. Kände sån tacksamhet mot världen/naturen/någon för att det är så ljust ute på kvällarna nu. Hade gärna sprungit längre men nu när det är lopp på onsdag så tar jag det lite lugnt inför det. Får även lägga om veckans träningsupplägg en aning men det blir bra. Det mesta ska ändå finnas där i benen vid det här laget. God natt!

2 reaktioner på ”Carpe kvällen!

  1. Du skriver så fantastiskt bra. Älskar dina inlägg och längtar hela tiden efter nästa!
    Ja visst är det ljuvligt ute nu. Underbar tid fören löpare. Var oxå ute igår och provade knät som fick sig en törn på Göteborgsvarvet. Knöt mådde bra igår 🙂
    Hur lägger du upp din träning?
    Tränar du efter något speciellt program?

  2. Bra att knät höll igår!
    Jag har delvis kört efter Anders Szalkais program som finns att köpa på Marathon.se. Har testat några olika av hans program som jag gillar samt gjort mina egna upplägg blandat med det. Försök hitta en grund som du gillar och tycker är kul att träna efter men utgå från dig själv och dina egna mål. Då blir det bra, och kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s