Int er va ll er .

Kvällspass. Var lite seg i benen till en början men sen kom de igång. Lång uppvärmning till min favoritintervallsträcka. Platt och bra, här finns inget att skylla på för att inte kunna hålla farten.

Körde 10×800 metersintervaller. Höll helt ok fart men kände av halvmaran i benen och ville inte pressa på alltför mycket. Dessutom är jag livrädd för att benet ska börja krångla igen.

Trixet när jag springer intervaller nuförtiden är verkligen att bara vara i nuet. Inte hålla på att tänka på hur många jag har kvar utan bara fokusera på varje enskild intervall. Tack benen för att ni orkade.

Sen lång nedjogg hem. Det här fina vädret med alla gröna träd och lukter och fåglar och pappor som är ute och cyklar med barn och blåa himlar och fina broar i kvällssolen – det gör mig galen, jag skulle kunna springa för evigt, helt ärligt.

Att sen få kyckling i grönpepparsås när man kommer hem, oh sån final! Nä visst, det ser kanske inte så kul ut men det är oerhört gott, jag lovar.

Mer sallad!

En reaktion på ”Int er va ll er .

  1. Var är den där raksträckan nånstans? Som skapad för intervaller! Det är lite svårt att hitta bra sträckor när man är ny i området…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s