På språng i Göteborg.

För att hålla veckans planerade träningsupplägg behövde jag idag hitta en riktigt kuperad bana. Olle skjutsade mig därför  till Skatås där jag aldrig varit förut men jag förstod att det är här många av göteborgarna håller sig i form. Olle sa att han fick lite ångest av att åka hit då han kutat runt här en del på skoltiden. 10-kilometersslingan visade sig vara utmärkt, väldigt kuperad och nästan i klass med Lidingöloppets sista mil – och så fint med alla sjöar! Pga en ögoninfektion har jag inte kunnat ha linser på flera dagar så lite suddigt var det att kuta runt, var nöjd med att jag lyckades följa den gröna banmarkeringen.

Jag sprang banan på 44 minuter.

Olle kom i mål 10 minuter efter mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s